Velkommen til oss!

Dette er en side for alle medlemmer av Løren Velforening. 

Aktiviteter på Løren - Årshjulet 2024

Det blir mange hyggelige, sosiale tilstelninger i regi av velforeningen i månedene fremover.  Hold av datoene, vi gleder oss til å se deg!

Velforeningen har mange forskjellige oppgaver som skal komme fellesskapet til gode, og vi er genuint opptatt av å skape et trygt nabolag, hvor alle kan trives og føle tilhørighet. Nettopp derfor bruker vi også mye tid og ressurser på å arrangere sammenkomster som kan spre litt glede i nærmiljøet vårt. Her finner du datoer for kommende arrangementer.

Kulturåret 2024 - kommende arrangementer (med forbehold om endringer i programmet):

Lørdag 16. mars (kl. 11-14) - Påskemoro for barna på Løren Torg. Gratis ansiktsmaling, boller, frukt og påskegodis. Stort påskelotteri.

Søndag 17. mars (kl. 13) - Gratis guidet skulpturvandring i Peer Gynt-parken (Lørenparken). Skulpturvandringene er i regi av Selvaag Eiendom. 

Guide Anne Berit Nestaas ønsker deg velkommen til vandring gjennom Peer Gynt-parken, en unik og for mange ukjent skulpturpark bestående av totalt 23 skulpturer på Løren. Kunstnere fra hele 9 ulike land har bidratt og tolket Peer Gynts reise gjennom verden og i seg selv.
Send påmelding til abnestaas@yahoo.no der du gir fullt navn på alle som deltar fra dere. NB: Det er et begrenset antall plasser på 20 personer.
Vandringen er gratis og varer i ca 1 time.
 

Lørdag 25. mai - Lørenløpet. Mer informasjon kommer.

Lørdag 15. juni (kl. 12-14) - St.hans-moro for barna i Lørenparken, med gratis ponniridning, boller og frukt.

Lørdag 7. september - Lørendagen. Dette er den store familiedagen på Løren. Her blir det stands og ulike aktiviteter for barna, samt musikkinnslag og smaksprøver fra det lokale næringsliv. Mer informasjon kommer.

Lørdag 26. oktober - Halloween-moro for barna på Løren Torg. Gratis ansiktsmaling, boller, frukt og stort Halloween-lotteri.

Lørdag 30. november - Julegrantenning på Løren Torg. Vi tenner julegranen, og serverer gløgg og pepperkaker. Barna får overraskelse fra nissen, og det det blir musikkinnslag som setter oss i julestemning.

Lørdag 7. desember – Julemarked på Løren Torg. Mer informasjon kommer.

 

Info fra styret

Siste nyheter

Vinterglede i Lørenparken
Løren velforening arrangerer mange...


Aktiviteter på Løren - Årshjulet 2024
Det blir mange hyggelige, sosiale...


Julegrantenning - Løren Torg
Ring førjulstiden inn på...


Parkering i Lørenparken


Medlemskap i velforeningen
Kjære Løren – her ser...