Velkommen til oss!

Dette er en side for alle medlemmer av Løren Velforening. 

Medlemskap i velforeningen

Kjære Løren – her ser du litt av hva velforeningen driver med!

Har du forresten sjekket om DITT sameie er medlem av velforeningen?

Løren velforening er en partipolitisk- og religiøs uavhengig forening, hvor formålet er trygghet og trivsel for alle som bor på Løren. Hver dag jobber vi for at nettopp DU skal føle tilhørighet i nærmiljøet og kunne trives i eget nabolag.

 

Vi bruker mye tid og penger på å holde Lørenparken vedlike. Og all den tid Lørenparken blir flittig brukt av lokalbefolkningen, så vel som andre besøkende, sier det seg selv at det blir en del slitasje som er kostbart å holde vedlike. Det dreier seg om alt fra trær og lyspullerter, reparasjoner og nyinvesteringer av lekeapparater – til gressklipping og snømåking på gangstiene.

Parken eies og driftes av velforeningen (11 sameier) – og nå kunne vi trenge at flere sameier bidrar til felleskapet, slik at vi kan opprettholde det viktige arbeidet og sørge for et trivelig nærmiljø.

Andre fordeler ved å være medlem av velforeningen: Du får gode og særdeles gunstige rammeavtaler på vaktmestertjenester fra Bygårdsservice, TV- og internett fra Viken Fiber og vaktholdstjenester fra Avarn – for å nevne noe.

 

I tillegg jobber vi med bydelen om å bedre trafikksikkerheten på Løren, vi jobber med å få på plass flere ungdomstiltak, og ikke minst retter vi søkelyset mot lokalpolitikerne og bydelsutviklingen: Vi trenger flere grønne lunger, vi trenger et kulturhus og vi trenger et bibliotek. Dette er arbeidsoppgaver som velforeningen vil prioritere høyt.

 

Kulturarrangement er også en stor del av trivselsfaktoren på Løren. Velforeningen arrangerer mange ulike events i løpet av året. Bare frem til nå har vi hatt påskemoro for barna, Lørenløpet, 17.mai-feiring, St.hans-moro med ponniridning, utekino og Lørendagen med masse aktiviteter for store og små. Og i oktober blir det Halloween-feiring for barna – og selvfølgelig blir det masse hygge når vi tradisjonen tro skal tenne julegrana på torget rundt 1. advent.

Sammen er vi gode – bli medlem av velforeningen!

For ytterligere informasjon: Følg oss på FB eller send oss en mail - styret@lorenvel.no

Info fra styret

Siste nyheter

Julegrantenning - Løren Torg
Ring førjulstiden inn på...


Parkering i Lørenparken


Medlemskap i velforeningen
Kjære Løren – her ser...


OPPGRADERING AV LØRENVEIEN


Hjelp oss å holde Lørenbyen ren
Vi oppfordrer alle til å bidra til...